11.3 C
Brno
Pátek, 18 října, 2024
- Reklama -časopis
DomůBydleníVraťte vaší nemovitosti původní krásu. Pomůže vám Čistírna fasád

Vraťte vaší nemovitosti původní krásu. Pomůže vám Čistírna fasád

Nová nemovitost, která už má hotovou fasádu, je vždy hezká. Barva se nám někdy nemusí líbit, ale fasáda je jednoduše celkově hezká. Velmi rychle mohou být ale majitelé této nemovitosti nešťastní. Stačí, když se dům nachází v oblasti, kde se pohybují sprejeři, kteří hledají plochy, kde ukázat své dovednosti… Stejně tak od stromů, které jsou v těsné blízkosti domu, může dojít k rychlému znečištění fasády, ať už přímým dotekem větví, nebo při dešti, silném větru apod. Ve Zlíně a okolí vám velmi rychle vrátí fasádu do původního vzhledu v Čistírně fasád s.r.o.

Čištění fasád rodinných domů i firemních budov

Precizní čištění fasád nabízí firma všem zájemcům, ať už se jedná o jakýkoli typ budovy. Zaměřuje se na chemické čištění fasád a střech, provádí dlouhodobé ochrany povrchů před novotvorbou nečistot, ale i před nepříznivými vlivy, a to se zárukou na až pět let.

Čištění je nejen účinné, ale zároveň šetrné. Díky více než 18 – ti letům zkušeností, si pracovníci firmy poradí s každým typem znečištění, ať už je biologického původu, nebo zcela specifické.

Abyste měli lepší přehled o službách, které firma nabízí, můžete se podívat na kompletní informace na cistirnafasad.cz, kde je k dispozici i přehledná a bohatá fotogalerie. Nabízí fotografie z čištění střech i čištění fasád, které prováděla v minulosti. Čisté a hezké jsou opět velké budovy firem, rodinné domy, bytové domy i další nemovitosti.

Ochrana povrchu fasád a střech

V místech, kde je znečištění graffiti, biologické znečištění a jiné častou hrozbou, je namístě provést i ochranu povrchu. Velmi praktický je antigraffiti servis, kde v případě, že se znovu graffiti objeví, postačí pouze čistá voda a klasický saponát.

Ať už řešíte jakékoli znečištění fasády nebo střechy domu, obraťte se na firmu ze Zádveřic Čistírna fasád s.r.o. Budete plně spokojeni s rychlostí provedené práce, její kvalitou i cenou.

zeny

Mohlo by Vás zajímat

- Reklama -PR článek