11.2 C
Brno
Pátek, 18 října, 2024
- Reklama -časopis
DomůBydleníRoletky a plisé žaluzie zastíní okna a přispějí k útulnému domovu

Roletky a plisé žaluzie zastíní okna a přispějí k útulnému domovu

Dávno pryč jsou doby, kdy jsme si na okna pořizovali takřka plošně klasické žaluzie. Dnes nám výrobci nabízí různé příslušenství k oknům a dveřím, takže si svůj domov či firmu můžeme přizpůsobit svému stylu i vkusu. Právě teď jsou trendy hezké, praktické a na obsluhu jednoduché plisé žaluzie nebo roletky, které se hodí do kterékoli místnosti v domě i bytě.

Roletky v mnoha barvách

Nejde si nevšimnout, kolik nemovitostí zdobí okenní roletky. Staly se oblíbeným a vyhledávaným typem stínění, jsou zároveň příjemným interiérovým doplňkem, který může podtrhnout celkový ráz prostoru. Mají tlumící schopnosti, zajistí ochranu před sluncem, světlem, před nechtěnými pohledy kolemjdoucích či sousedů v době, kdy uvnitř potřebujete svítit a bylo by do interiéru dokonale vidět.

Volit můžete z několika druhů rolet, a to volně visících, s vodícími lištami, nebo s fixací. Co se týče ovládání, zvolit se dají rolety ovládané řetízkem či pružinou. Montáže je snadná a rychlá, a to na rám okna, do ostění či neinvazivní.

Tím, že se dá sáhnout po roletkách z mnoha druhů látek v různých barevných provedeních, mohou mít ty vaše úplně jiný vzhled a styl, než rolety, které znáte např. od přátel. Dotvořit k dokonalosti celkový dojem oken mohou i parapety s odlišným vzhledem vrchní fólie, např. bílé, mramorové, v dekoru zlatý dub, ořech, mahagon.

Plisé žaluzie jsou další moderní variantou

Stínění oken hravě zastanou i plisé žaluzie a hodí se především do moderních domácností. Na trhu můžeme najít jejich mnoho variant a lidé si je oblíbili pro jejich variabilitu. Lze je umístit flexibilně v libovolné výšce okna, denní i noční stínění zajišťuje možnost kombinovat dvě látky, velmi lehce se udržují i ovládají bez řetízku či šňůrky. Dokonce se dají namontovat i na atypická okna. Obzvlášť potěší ty, kteří mají rády pestrost barev a vzorů.

Kvalitní stínicí techniku a další doplňky pro vaše okna najdete na zaluzieee.cz.

zeny

Mohlo by Vás zajímat

- Reklama -PR článek